DAJA, PËRURON NJË BOTIM TË RI, NË DITËN E MBYLLJES SË PANAIRIT TË LIBRIT,”TIRANA-2016”… ( “Kur kam Atdheun, kam gjithçka”(Poezi, përjetime dhe vlerësime), me autor Sadulla Zendelin-Suedi) / Nga: Prof. Murat Gecaj; publicist e studiues

DAJA, PËRURON NJË BOTIM TË RI, NË DITËN E MBYLLJES SË PANAIRIT TË LIBRIT,”TIRANA-2016”… ( “Kur kam Atdheun, kam gjithçka”(Poezi,  përjetime dhe vlerësime), me autor Sadulla Zendelin-Suedi)   Nga: Prof. Murat Gecaj         publicist e studiues     Nga e … Continue reading

Raimonda Moisiu vlerësohet me Çmimin “Fan Noli”, për kontributin e shquar në publicistikë”

  Raimonda Moisiu vlerësohet me Çmimin “Fan Noli”, për kontributin e shquar në publicistikë”   Themeluesi (The Founder) i Shoqatës se Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë, shkrimtari, poeti dhe përkthyesi, prof. Gjekë Marinaj, Nderon dhe Vlerëson me Cmimin “Fan Noli”, për kontributin e … Continue reading