Mësuesia nuk është thjesht profesion, mësuesia është krijimtari (Rreth librit ”Mall për ty baba!” të autorit Koço Filip KOSTËS) / Nga: Agron MEMA

Mësuesia nuk është thjesht profesion, mësuesia është krijimtari  (Rreth librit ”Mall për ty baba!” të autorit Koço Filip KOSTËS) Kohët e fundit gazetari i mirënjohur i Sarandës, Koço Filip Kosta, na ka sjellë librin me kujtime dhe mbresa ”Mall për … Continue reading

Me rastin e 10- Vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës autorja Dr. Diana Skrapari publikon librin ” Lufta e Kosovës: Dhunimi i të drejtës humanitare në konfliktin e armatosur”

Me rastin e 10- Vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës autorja Dr. Diana Skrapari publikon librin ” Lufta e Kosovës: Dhunimi i të drejtës humanitare në konfliktin  e armatosur” *** Ky libër trajton Luftën e Kosovës nën prizmin juridik … Continue reading

Dr. Waheed Musah is member of the Editorial Advisory Board of Sahitya Anand / Dr. Shivputra Kanade & Sunita Paul

Dr. Waheed Musah  is member of the Editorial Advisory Board of Sahitya Anand #SahityaAnand and #VishwabharatiResearchCentre cordially welcomes Waheed Musah (Hafrican Prince) as the honorary member of the Editorial Advisory Board. Dr. Waheed Musah Multi awards winning Speaker, Poet, Dramatist, Humanitarian, Project … Continue reading