Poezi nga Vaso Papaj

Poezi nga Vaso Papaj   Kilometra Kilometra, Mijëra kilometra, mijëra! Seç më mbyti hapësira. Retë më ngjajnë me egërsira. Për çdo natë avionë, tragete. Të kam në mendje, me vete, Po me duar kurrë s’më preke, Larg se larg përherë … Continue reading

Duamëni!-për të jetuar: Stop Dhunes Ndaj Gruas! Dje, Sot -U Vra -u Dhunua fizikisht dhe psikollogjikisht, -një GRUA!-Sa poshtë ka rënë shoqëria shqiptare në trajtimin e gruas / Nga Raimonda MOISIU

Duamëni!-për të jetuar. Stop Dhunes Ndaj Gruas! Dje, Sot -U Vra -u Dhunua fizikisht dhe psikollogjikisht, -një GRUA!- Sa poshtë ka rënë shoqëria shqiptare në trajtimin e gruas.   Nga Raimonda MOISIU Vazhdojnë të vritën gratë dhe ky lloj tmerri, … Continue reading