Kalendari poetik: Unnur Benediktsdóttir Bjarklind (1881-1946) / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj

Unnur Benediktsdóttir Bjarklind Kalendari poetik: Unnur Benediktsdóttir Bjarklind (1881-1946) U lind më 6 gusht 1881 poetja dhe shkrimtarja islandeze, që përdorte si emër arti Hulda. Njihte shumë mirë gjermanishten, anglishten, frëngjishten, gjuhët nordike, kështu që pati mundësi të njihej mirë … Continue reading

Debasish Parashar (India)

Debasish Parashar (India) Debasish Parashar is a Creative Entrepreneur, Singer/Musician, Lyricist and Multilingual Poet based in New Delhi, India. He is an Assistant Professor of English literature at the University of Delhi. Parashar is the Founder & Editor-in-Chief of Advaitam … Continue reading

The book “Flowers of the present SEVEN WORLD POETS” is available on Lulu.com – Demer Press / Editor in Chief: Hannie Rouweler

Flowers of the present SEVEN WORLD POETS – Demer Press http://www.lulu.com/shop/seven-poets/flowers-of-the-present-seven-world-poets/paperback/product-24198130.html?fbclid=IwAR2l6_o8YmXHwDLVk91FFb_My08v9rqOCfxjT3gxqTMvcNgEqv8IqVFHkQY Authors / poets / poems and 1 interview Rahim Karim Mbizo Chirasha Tatiana Terebinova Hadaa Sendoo Hannie Rouweler Debasish Parashar Agron Shele   Fiche technique du produit ISBN 9780244807412 … Continue reading