Mbi disa veçori të stilit narrative të Vaso Papajt (Shënime për vëllimin e tretë të “Gongël” të trilogjisë “Dritë në Humbëtirë” SHB Millenium Durrës 2019) / Nga: Fatmir Minguli

Mbi disa veçori të stilit narrative të Vaso Papajt (Shënime për vëllimin e tretë të “Gongël” të trilogjisë “Dritë në Humbëtirë” SHB Millenium Durrës 2019) Duke mos anashkaluar dy pjesët e para të trilogjisë “Dritë në Humbëtirë”, do të theksoja … Continue reading

EKZISTENCA E RRËNJËVE TE POEZITË E DASHAMIR MALOS ( “Verë dhe poezi” ishte mbrëmja poetike me vargjet e poetit Dashamir Malo në një rikthim emocional në vendlindjen e tij, Përmetin, në Tetorin e Letërsisë. Ky shkrim është bërë enkas për këtë takim) / Nga: Dr. Irena Gjoni

EKZISTENCA E RRËNJËVE TE POEZITË E DASHAMIR MALOS “Verë dhe poezi” ishte mbrëmja poetike me vargjet e poetit Dashamir Malo në një rikthim emocional në vendlindjen e tij, Përmetin, në Tetorin e Letërsisë. Ky shkrim është bërë enkas për këtë … Continue reading