Doli nga shtypi libri më i ri, i shkrimtarit Bilall Maliqi, libër me tregime për fëmijë i titulluar “Blini në blinishtë”, Botues, Sh.B. “Lena” Prishtinë / NACIONALI

Doli nga shtypi libri më i ri, i shkrimtarit Bilall Maliqi, libër me tregime për fëmijë i titulluar “Blini në blinishtë”, botues, sh.b. “Lena” Prishtinë. http://nacionali.info/bilall-maliqi-me-librin-me-te-ri-blini-ne-blinishte/?fbclid=IwAR3WgK7OflMkE2tRgoGI6stvM3-SkZfzpYEyI_dOM1mBvcXpP8wiCNRVCKc Ky libër përbëhet prej 16 tregiemve të ndryshme për fëmijë  dhe është shkryuar në … Continue reading

Poezi nga Sabit Rrustemi

Poezi nga Sabit Rrustemi   E BRAKTISURA VENDLINDJE Tutje Çepurit nëpër maja kodrash të vogla mes Rrasave e Lugit Bojës shtrihet krejt ajo hapësirë që mban emrin Vendlindje Si një legjendë e vetmuar kurrizit të shtrembëruar të maleve varet shpatijeve … Continue reading