हृदयहरूको रूपक (Metaphor of hearts) – Poem by Eva Petropoulou Lianoy / Nepali translation by Santosh Kumar Pokharel

  Poem by Eva Petropoulou Lianoy     हृदयहरूको रूपक   त्यो चराले भन्यो तिमीले कुनै दिन मलाई प्रेम गर्ने निर्णय गर्यौ भने , मलाई आशा छ तिमीसित भएका दुईवटा मुटु मध्ये एउटा मलाई दिनेछौ अन्तिम व्यक्ति जो मलाई निकै … Continue reading

VEPËR QË I NDRIÇON THELLËSISHT RRJEDHAT POLITIKE NË KOSOVË DHE RËNDËSINË E SHUMËFISHTË TË IBRAHIM RUGOVËS SI UDHËHEQËS PAQEDASHËS / Nga: Prof. Dr Anton Nikë Berisha

  VEPËR QË I NDRIÇON THELLËSISHT RRJEDHAT POLITIKE NË KOSOVË DHE RËNDËSINË E SHUMËFISHTË TË IBRAHIM RUGOVËS SI UDHËHEQËS PAQEDASHËS Fjalë paraprake Ai megjithatë ka shkruar, përveçse nëpër libra, disa nga faqet më të rëndësishme të historisë së Ballkanit në … Continue reading