Andonis DH. SKIATHAS (Greqi) / Poetë të takimit Trirema e Poezisë Joniane, Sarandë, Albania 2020 / Solli në shqip Vangjel Zafirati

  Andonis DH. SKIATHAS (Greqi)   International Poetry Meeting Saranda 2020 (Albania) Takimi Ndërkombëtar Poetik, Sarandë 2020   Lindi në Athinë në vitin 1960. Aktualisht jeton në qytetin e Patrës. Është poet, antolog dhe kritik letrar. Kanë qarkulluar 10 vëllime … Continue reading

Teresa Palazzo CONTI (Argjentinë) / Poetë të takimit Trirema e Poezisë Joniane, Sarandë, Albania 2020 / Solli në shqip Dashamir Malo

  Teresa Palazzo CONTI (Argjentinë)   International Poetry Meeting Saranda 2020 (Albania) Takimi Ndërkombëtar Poetik, Sarandë 2020   Teresa lindi në Chacabuco (Buenos Aires) dhe aktualisht banon në Buenos Aires. Me profesion mësuese. Është një poete e spikatur e poezisë … Continue reading

Aabs Publishing House published The Anthology ” Womania”  featuring top 25 female voices in poetry representing each country of their own / Publisher: Sunita Paul (India) – Founder of Aabs Publishing House

  Aabs Publishing House published The Anthology ” Womania”  featuring top 25 female voices in poetry representing each country of their own.     The esteemed list    Ada Aharoni Huguette Bertrand Helene Cardona Susana Roberts Maram Al-Masri Alicja Kuberska … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin e saj periodik, Revistën Letrare – Artistike ” OBELISK – 233″ / Botues: Roland Lushi

  Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin e saj periodik, Revistën Letrare – Artistike ” OBELISK – 233″   Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” http://www.botimetada.com   Periodike letraro-artistike Viti XII-të i botimit – Nr.233 Dhjetor 2020 Del në datë 15 të çdo … Continue reading

Sue Zhu( 淑文) New Zealand

  Sue Zhu( 淑文) New Zealand   Sue Zhu( 淑文), New Zealand Chinese poet , painter, organizer of international cultural exchange. She used to be TV presenter in China, now lives in Auckland. She is a member of the poetry institute of China, director of NZ Poem Art Association, honorary director of the US-China Cultural Association, One of the founders of “All Souls Poetry” club, the representative of … Continue reading