Poezia, si formë e thellë editive dhe nocion filozofik – Referim rreth Vëllimit Poetik ” Përtej çmendisë” të autores Hasije Selishta (Kryeziu) / Nga Agron Shele

  Poezia, si formë e thellë editive dhe nocion filozofik Referim rreth Vëllimit Poetik ” Përtej çmendisë” të autores Hasije Selishta (Kryeziu)       nga Agron Shele       Poezia e Hasije Selishta (Kryeziut), si një poezi e … Continue reading