Poezia si refleksion dhe gjuhë shpirti. ( Referim rreth vëllimit poetik “Ti, qindvjetësh” të autores Vjollca Ajasllari – Koni) / Nga Agron Shele

  Poezia si refleksion dhe gjuhë shpirti. ( Referim rreth vëllimit poetik “Ti, qindvjetësh” të autores Vjollca Ajasllari – Koni)   Nga Agron Shele “Ti, qindvjetësh“ është vëllimi më i fundit poetik i autores Vjollca Ajasllari – Koni, vëllim i … Continue reading