Asli Erdoğan

Aslı Erdoğan (born 8 March 1967) is a prize-winning Turkish writer, human rights activist, columnist for Özgür Gündem and former columnist for the newspaper Radikal. Her second novel has been published in English translation.[1][2 Born in Istanbul, she graduated from Robert College in 1983 and the Computer Engineering Department of Boğaziçi … Continue reading

Rajna Kovaçi: Kujtimet për Krujën dhe gratë që u grisën maskat diktatorëve ( Shkrimtarja dhe studiuesja e njohur tregon jetën e saj ) / Bisedoi: Raimonda Moisiu

Rajna Kovaçi: Kujtimet për Krujën dhe gratë që u grisën maskat diktatorëve   Shkrimtarja dhe studiuesja e njohur tregon jetën e saj     Bisedoi: Raimonda Moisiu   Kujtimet, mbresat dhe imazhet e fëmijërisë deri në detajin më intim, i … Continue reading