Poezi nga Myrteza Mara

Poezi nga Myrteza Mara   HORIZONTE TË RRËZUARA Janë shtuar korbat dhe krimbat zvarritës, S’ushqehen me kërma, kanë pretendime Vetëshpallen gjeni poshtë fronave të elitës Si retë e thata që shurdhojnë me gjëmime. Litarët e kambanave këputur, s’ka tinguj, Erërat … Continue reading

Mariana Tincheva Ecclesia, Bullgari – Poetë të takimit Trirema e Poezisë Joniane, Sarandë, Albania -Shtator 2018 / Solli në shqip Dashamir Malo

Mariana Tincheva Ecclesia, Bullgari Mariana Tincheva Ecclesia, skulptore dhe poete. Është anëtare e Klubit Letrar të qytetit Pleven. Ka botuar 16 libra me poezi, romane dhe publicitik. Ka hapur shtatë ekspozita pikture në Bullgari dhe jashtë saj. Një nga libër … Continue reading