Poezi nga Rami Kamberi

Poezi nga Rami Kamberi   SHENJTORËT E KOMBIT Me urtësi e dituri Sikur rrezet e diellit, që, e jetësojnë tokën amtare Nën robëri dhe liri  Na mësuan e edukuan, shqip, si germat në abetare Ndër mote të përgjakura, nëpër stuhitë … Continue reading

Poems by Bindi Sharma

Poems by Bindi Sharma   Poetry is what happens when nothing else can  ‘Poets words have been known to Fix broken hearts Guide  Teach Encourage Uplift Inspire Entertain Inform Educate Empower And motivate ‘ Vattan ki awwaz Sunno Dil ki … Continue reading

Poezi nga Myrteza Mara

Poezi nga Myrteza Mara   7 MARSI Mesazhe drite mbi themelet e jetës, në memorien e universit Pemë Kujtese. Mësuesit, ambasadorët me kredenciale në altarin e kulturës; viktimat e para në turrën e ndezur të druve!   8 MARSI Dallandyshja … Continue reading

Poems by Lilian Woo

Poems by Lilian Woo   SPRING  Cold foggy winter gradually giving way Season of spring is beautiful everyday Crimson rays above the sky on display Golden colours brighten up the day Enthralling season of spring is charming Enchanting scenery and … Continue reading

Tian Yu (China)

Tian Yu (China)   Tian Yu (1994-1-23 ~), pen name Deng Zhan. CCTV’s “Wisdom China” column group director, lyricist, Xizhi’s calligrapher and painter, one of the founders of “Nanjing” poetry magazine, researcher, director, Motivation Strips special award “Ambassador De Literature”, … Continue reading