Poezi nga Ekrem Ajruli

Poezi nga Ekrem Ajruli   EVROPË… Me dekada ti shushunjë… prej nesh thithe gjak e djersë kur ta patëm nevojën… na ngrite kufi tela-gardh…! Ende ëndërrojmë për ty Si dje dhe sot…!!! Evropë tualet i madh.   TRILL… Seç më … Continue reading