Poezi nga Petraq Risto

Poezi nga Petraq Risto   PLAGËT NË FLUTURIM… Plagët e trupit në qiell dhembin më pak Ngaqë i largohesh kujtesës së Tokës Dhe afrohesh te shtëpia e engjëjve. Ose ngaqë fluturimi është shpirtëzim Dhe plagët janë në mish. Plagët e … Continue reading

A Road Travelled: Poetry to delight. is a medley of Author Brenda Mohammed’s thoughts and impressions from her lightbulb moments as she says, rightly / By: Aneeta Chitale

A Road Travelled: Poetry to delight. is a medley of Author Brenda Mohammed’s thoughts and impressions from her lightbulb moments as she says, rightly. The varied poems are picked from her amazing life’s journey, poets sensibilities, and historic moments of … Continue reading