The Indifferent Fate by Dr. Jernail Singh Anandis is available on Amazon / Translated into German by Marjeta Shatro – Rrapaj

The Indifferent Fate by Dr. Jernail Singh Anandis is available on Amazon Dr Jernail Singh Anand (Author) Marjeta Shatro Rrapaj (Author, Translator) Product details ASIN ‏ : ‎ B095WVHDFL Publisher ‏ : ‎ Yayati Madan G Gandhi Group of Publication; 1st edition (May 15, … Continue reading

Endërr-rendje ( ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΝΕΙΡΟΥ – DREAM HUNTERS) – Poezi nga Poezi nga  Eftichia Kapardeli / Shqipëroi: Vasil Çuklla

  Poezi nga  Eftichia Kapardeli     Endërr-rendje   Buzë-puthjet sjell ndërmend, të një Pranvere dhe atë rrjetë të hënës… transparente, me arromën dhe të fshehtat e saj   Flokët rrëzuar, përmbi supe dhe buzët, ngjyrë all Endërr-rendës, të palodhur … Continue reading

Ali Al-Subaii (Iraq)

  Ali Al-Subaii (Iraq)   alisubaii@gmail.com   • ALI ABDUL HUSSEIN SALIH NAJIM AL-SUBAII • He is born in Iraq – Al-Nasiriyah – On Thursday Morning 10/6/1970. • He wrote his first story in 24/4/1984, titled (Romping of Iraqi Officer’s … Continue reading