Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “Shkëlqimi dhe mjerimi i gjeniut” të autorit (Hamdi) Erjon Muça

  Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “Shkëlqimi dhe mjerimi i gjeniut” të autorit (Hamdi) Erjon Muça   Shkëlqimi dhe mjerimi i gjeniut Autor: (Hamdi) Erjon Muça Redaktor & Korrektor: Roland Lushi Botimi i parë: 2021 ISBN: 978-9928-362-06-3 Formati : 14x20cm … Continue reading