“TË SHKRUASH, ËSHTË SI TA PRESËSH TRENIN…” (Bisedë me Liljana Kristulin, mjeke dhe autore e pesë librave) / Nga: Prof. Murat Gecaj , publicist e studiues-Tiranë

  “TË SHKRUASH, ËSHTË SI TA PRESËSH TRENIN…”  (Bisedë me Liljana Kristulin, mjeke dhe autore e pesë librave) Nga: Prof. Murat Gecaj , publicist e studiues-Tiranë Dr. Liljana Kristuli 1. Është kënaqësi, dr.Lili, që po bisedojmë bashkë. Dy janë arsyet … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA publikon vëllimin poetik ” Udhëve të jetës ” të autorit Zekri Manaj dhe redaktim nga Lulzim Hajdari.

  Shtëpia Botuese “ADA publikon vëllimin poetik ” Udhëve të jetës ” të autorit Zekri Manaj dhe redaktim nga Lulzim Hajdari.   Autor: Zekri Manaj Redaktor: Lulzim Hajdari Recensent: Vera Istrefi Punoi në kompjutër: Luanda Hajdari Nën kujdesin e LSHA Kukës Përgatiti për botim: … Continue reading

 Shtëpia  Botuese “ADA  publikon  vëllimin poetik ” Dashuria dhemb ” të autorit Halil Teodori dhe redaktim nga Demir Gjergji.

   Shtëpia  Botuese “ADA  publikon  vëllimin poetik ” Dashuria dhemb ” të autorit Halil Teodori dhe redaktim nga Demir Gjergji.   Redaktor: Demir GJERGJI Korrektor: Albert VATAJ Arti grafik: Jonida XHAFA Ballina: Gerta BESHIRI Foto e autorit: Julie TEODORI Përgatiti … Continue reading