Shtëpia Botuese “ADA publikon vëllimin poetik ” Udhëve të jetës ” të autorit Zekri Manaj dhe redaktim nga Lulzim Hajdari.

 

17405_10205135933470653_1605262481383968207_n (1)

Shtëpia Botuese “ADA publikon vëllimin poetik ” Udhëve të jetës ” të autorit Zekri Manaj dhe redaktim nga Lulzim Hajdari.

 
Autor: Zekri Manaj
Redaktor: Lulzim Hajdari
Recensent: Vera Istrefi
Punoi në kompjutër: Luanda Hajdari
Nën kujdesin e LSHA Kukës
Përgatiti për botim: Roland Lushi
ISBN: 978-9928-193-62-9
Formati: 13.5 X 20
© : Autori
Botimet ADA
Shtëpia Botuese “ADA”
Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20
Cel: 068 22 190 16
Tiranë, prill 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s