Poezi nga Marjeta Shatro

  Poezi nga Marjeta Shatro     Mbrëmjeve   të verës   Mbrëmjeve   të verës buzë detit valëzim, si në kohën e perëndeshave të lashta, tërheq tunikën perde bardhësi pas krahëve dhe eci rërës lagur me sytë drejtur largësive, të pritjes … Continue reading