Kalendari poetik: Konstantin Dmitrieviç Balmont (1867-1942) / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj

Konstantin Dmitrieviç BALMONT Kalendari poetik: Konstantin Dmitrieviç Balmont (1867-1942) Константин Дмитриевич Бальмонт Sot, më 15 qershor është data e lindjes së poetit dhe përkthyesit të shquar rus. Për kritikën letrare mbahet nga përfaqësuesit më të shquar të simbolizmit dhe dekadentizmit … Continue reading