Poezi nga Rami Kamberi

Poezi nga Rami Kamberi   MIKJA, NGA SARAJEVA… Si Lumëbardhi, plot bardhësi Prizrenit që i jep fllad e jetë e krenari Fytyrë, pikturuar me fisnikëri Syzënë malesh, jetë qëndisur n’dashni Në zemër të Ilirisë, ku hirin e trazon, stuhia Shqip … Continue reading

Erina Çoku (Albania)

Erina Çoku (Albania) Erina Çoku ka mbaruar shkollën e mesme “Pjetër Budi” në Burrel (1994-1998) dhe studimet e larta për Gjuhë-Letërsi (profil Gjuhësi), në fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë, Universiteti i Tiranës (1999-2003). Ka botuar dy vëllime poetike: “Krahë … Continue reading