Poezi nga Eva Gjoni

Poezi nga Eva Gjoni   *** Mam… Malli gërryen me thonjë hapsirë Rrethuar me tinguj të haruar kitareje Një zë, nën zë këndon një këngë të vjetër Pa ngjyra janë fotot e zbardhura E çuditëshme dhe dimërat nuk janë njësoj … Continue reading