The publishing house “ADA” just published the book with poetry : “ I want you to know…”, in the English language, by the Albanian- American author, Ana Toma

  The publishing house “ADA” just published the book with poetry : “ I want you to know…”, in the English language, by the Albanian- American author, Ana Toma   I want you to know … (Poetry) Author: Ana Toma … Continue reading

  Kalendari poetik: Vojka Smiljanić-Đikić (1932-2016) / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj

  Vojka Smiljanić-Đikić   Kalendari poetik: Vojka Smiljanić-Đikić (1932-2016)   U lind më 29 shtator 1932 Vojka Smiljanić-Gjikiç, poete, përkthyese e njohur bosnjake. Studioi Romanistiskë në Universitetin e Beogradit. Ka botuar dhe antologji të poezisë algjeriane (bashkëshorti i saj, Osman … Continue reading

Shtëpia Botuese “EMAL” publikon librin me tregime “Me gjuhën e tyre” të autores Rudina Muharremi Beja me redaktim dhe botim nga Demir Gjergji

  Shtëpia Botuese “EMAL” publikon librin me tregime “Me gjuhën e tyre” të autores Rudina Muharremi Beja me redaktim dhe botim nga Demir Gjergji     Titulli: Me gjuhën e tyre Autore: Rudina Muharremi Beja Redaktor: Demir Gjergji Shtëpia Botuese: … Continue reading