METAFORIKA E AMANETIT TË RAPSODISË ARBËRESHE “PAL GOLEMI” (Vështrim mbi një aspekt të librit “Interpretime të letërsisë së arbëreshëve të Italisë” të Anton Nikë Berishës)

  Prof Dr: Anton Nikë Berisha     METAFORIKA E AMANETIT TË RAPSODISË ARBËRESHE “PAL GOLEMI”   Vështrim mbi një aspekt të librit “Interpretime të letërsisë së arbëreshëve të Italisë” të Anton Nikë Berishës   I-Duke lexuar librin studimor të … Continue reading

Shtëpia Botuese “ARTEPRINT-DESIGN-PRINTIM-LIBERLIDHJE” publikon vëllimin poetik “Rizgjim Nostalgjie” të autores Vasilika Bobo me redaktim dhe parathënie nga shkrimtari Vullnet Mato  

  Shtëpia Botuese “ARTEPRINT-DESIGN-PRINTIM-LIBERLIDHJE” publikon vëllimin poetik “Rizgjim Nostalgjie” të autores Vasilika Bobo me redaktim dhe parathënie nga shkrimtari Vullnet Mato     ISH OFICERJA, MAJORE, ARRIN PIKËN KULMORE   Në librin e shtatë me poezi, të titulluar “Rizgjim nostalgjie”, … Continue reading

陳光億 宗师 GRAND MASTER JASON TAN BENG SIANG – 【世文联】创会全球总顾问 【FOWCAAS】Founding Global Chief Counsel

  陳光億 宗师 GRAND MASTER JASON TAN BENG SIANG 创会全球总顾问 Founding Global Chief Counsel   陳光億宗师 – 新加坡人,在自然科学及易学文化之探索二十余年,一直潜心钻研国学、养生、儒、释、道,博览古今众多中西名著和易学名著,成功参透用自然科学的奥秘来诠释传统“易经”的理论,在博采众家之长的基础上经过大胆的实践,以源远流长的阴阳五行和自然科学,再根据自己演算的心得和经验,总结出并开创一套新颕的【三变数】学说,也开拓了新易经的自然生命科学,其中包括了环境规划(风水)、人生规划(命理)之数理领域,无私地公开其中的真实内涵,并将它深入浅出的解开生命科学密码,应用这门自然科学来改善生活,并让全世界不同信仰、不同族群、不同区域和新多元文化的这一代人们受惠。   Grand Master Jason Tan, a Singaporean, in the past 20 years, has been engaged in the study of natural science and … Continue reading