NJË ROMAN SI POLIFONI LETRARE FEMËRORE (Dy fjalë për romanin e ing. Eralda BAZE “Dielli më perëndon në lindje”, që autorja zgjedh ta promovojë në Vlorë) / Nga: Msc. Albert HABAZAJ, poet, studiues

  Msc. Albert HABAZAJ, poet, studiues     NJË ROMAN SI POLIFONI LETRARE FEMËRORE   Dy fjalë për romanin e ing. Eralda BAZE “Dielli më perëndon në lindje”, që autorja zgjedh ta promovojë në Vlorë     Autobiografi e intelektuales … Continue reading

Poetic shadows and lyricism, as an aesthetic form and perfection of human love (About the poetic volume “Unsolved Equations” by Shoshana Vegh) – Dritëhijet poetike dhe lirizmi, si formë estetike dhe përkryerje e dashurisë njerëzore (Rreth vëllimit poetik “Unsolved Equations” të autores Shoshana Vegh) / Agron Shele, writer

  Poetic shadows and lyricism, as an aesthetic form and perfection of human love (About the poetic volume “Unsolved Equations” by Shoshana Vegh)   Unsolved Equations is the latest book by Shoshana Vegh. The title showcases her vision and her … Continue reading