Poezi nga Behare Daja Kasi

 
Poezi nga Behare Daja Kasi
 
 
REFLEKSION
 
Në cekëtirat tona jemi dy farësh,
Jemi engjëll dhe djall.
Kur na vijnë pas interesit hijshëm buzëqeshim,
Kur prishen interesat kafshojmë ku na dhemb.
 
Në errësirën tonë çjerrim maskën
E botës i shfaqemi nudo pa droje.
Harrojmë se lëndojmë shpirtrat që na duan,
Harrojmë të duam ata që na duan.
 
 
ndjesi
 
retë
uji
dhe i ftohti
gjithçka gri…
…bie shi…
 
…lagem e tëra…
 
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s