Ç’ DUHET BËRË PËR MUZEOLOGJINË ARSIMORE -PJESË E MEMORIES KOMBËTARE? ( Flet botuesi, gazetari dhe muzeologu Xhorxhi Vasili ) / Bisedoi : Agron Mema

  Ç’ DUHET BËRË PËR MUZEOLOGJINË ARSIMORE -PJESË E MEMORIES KOMBËTARE? ( Flet botuesi, gazetari dhe muzeologu Xhorxhi Vasili )    Xhorxhi Vasili, një figurë intelektuale poliedrike e Sarandës dhe Shqipërisë, ka mbaruar UT, fakulteti i shkencave të natyrës-dega matematikë … Continue reading