Orë letrare festive me rastin e Ditës së Flamurit në Vjenë : Poezitë “Në shkon ti…” e Besim Xhelilit dhe “Serenatë” e Hazir Mehmetit fituese të vendit të parë

Orë letrare festive me rastin e Ditës së Flamurit në Vjenë Një kurorëzim afirmativ letrar, fitues i konkursit të mbështetur nga Ministria e Diasporës në Vjenë. Tregimi “I huaj” me autor Hazir Mehmeti, vendi i parë në prozë. Poezitë “Në … Continue reading