NJË VËSHTRIM KRAHASIMTAR MES “LAHUTËS SË MALËSISË” DHE EPOSEVE TË AUTORËVE SLLAVOJUGORË / Nga Xheni Shehaj

NJË VËSHTRIM KRAHASIMTAR MES “LAHUTËS SË MALËSISË” DHE EPOSEVE TË AUTORËVE SLLAVOJUGORË Beteja e Fushë Kosovës (1389) si pjesë e eposit sllavojugor 8.1.  Beteja sipas të dhënave historike Beteja e Fushë- Kosovës e vitit 1389 zë një vend të rëndësishëm … Continue reading