TO GIVE A HAND / Poem by Susana Roberts

Poem by Susana Roberts

 

TO GIVE A HAND

Always, to give a hand means
Be recognize as spiritual beings
Understand the permanence
And the transcendence
Never mind where do you live or you name
Or who you are, or who I am
Souls understand another language
Let me to ask you a question
Do you know why you are here?
In our common home, so destroyed?
Do you know your mission?
Let me to say we are equals
Don’t let outer issues push you to the wrong place
To Give a hand means to help you to think
The way we can, together to help this planet to survive.
To Give a hand means day by day be united.

 


Susana Roberts-Argentina

Febr.13th ,2018.

Poezi nga Dhimitri Jani Kokaveshi

Poezi nga Dhimitri Jani Kokaveshi   SHKUJDESJE Shkujdesjen e magjive zbërtheja!… Në trupin tënd?… Derdheshin kaltërsi dhe shkëmbi rritej përgjimeve!… Tejkalonte një përgjigje?… Nervozizmi të një stuhie i gdhendnin valët?… Nuk i afronin as nuk përmbanin çiltërsitë!… I dorëzonin dhe … Continue reading

Mi vida y tù / Poema de Dr. Diana Skrapari

Poema de Dr. Diana Skrapari
 
 
Mi vida y tù
 
Mi vida sería vazia,
No tiene sentido sin ti,
Mi vida sería un desierto de soledad,
Si tù no estabas allí,
Me llenas de felicidad,
Me das esperanza
Trazas mi camino,
Ojalá Dios nos dé la fuerza
Para construir nuestro destino,
Nunca me decepcionas,
Levantame después de cada derrota,
Ya sabes,
Tú eres mi luz.

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Mban në duar ëndrrën time ” të autores Fatma Jasimi

 Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Mban në duar ëndrrën time ” të autores Fatma Jasimi Faleminderit MAMI dhe BABI për mbështetjen shpirtërore që i dhatë këtij libri! Faleminderit G&K Fotostudio, që u morët me foton e kopertinës! Faleminderit QIELL! … Continue reading