Coaching Esencial: Un viaje hacia el éxito y la trascendencia / por Marlene Pasini (Autor)

Coaching Esencial: Un viaje hacia el éxito y la trascendencia por Marlene Pasini (Autor) Innovación Editorial Lagares de México, S.A, de C.V. https://play.google.com/store/books/details?id=ed2dDwAAQBAJ&hl&fbclid=IwAR0PVhQrjcApjtfsJHAULGz2EyHmgnXhWjTgi1t76H7a-_Pu-P9HjdinWkk   Hoy en día, está muy de moda hablar del coaching, un tema que en general despierta mucho interés … Continue reading

Poemas de Mia Zak

Poemas de Mia Zak   PÉNDULO IDEAL Somos la mas grande evidencia de una construcción genial cientos de péndulos, nos forman en un gran péndulo ideal Nos ha regalado planos, universos, energías electromagnéticas atractivas oscilante, cinéticas liberal somos, verdad hecha … Continue reading

Doli nga shtypi i Shtëpisë Botuese  “EMAL” vëllimi poetik  “FJALËT E PATHËNA” i autores  Lumturije Fortuzi me redaktim dhe parathënie nga shkrimtari Vullnet Mato

Doli nga shtypi i Shtëpisë Botuese  “EMAL” vëllimi poetik  “FJALËT E PATHËNA” i autores  Lumturije Fortuzi me redaktim dhe parathënie nga shkrimtari  Vullnet Mato   THJESHTËSIA POZITIVE, NË POEZINË E NJË ZONJE Duke marrë në dorë librin e dytë “FJALËT … Continue reading

Poezi nga Gentjan Hasanas

Poezi nga Gentjan Hasanas   *** I pashë, të gjitha shelgjet, shkuan te Kisha e Liqenit. Ndezën një valë qiriu me flakë të hënës, ”rrëfim” apo ”lutje”, s’e di. Ndërsa murgeshat e bardha në shenjë nderimi, mbajtën, ”një mbrëmje qetësi”. … Continue reading