NDËR VËSHTRIMET E VJEDHURA (BETWEEN STOLEN GLANCES) – Siti Ruqaiyah HASHIM / Përktheu në shqip Erina Çoku

Poezi nga Siti Ruqaiyah HASHIM    NDËR VËSHTRIMET E VJEDHURA Faleminderit Për shqiptimin e drejtpërdrejtë Bukuri Helmim Dhe kërcënimin e mëndafshtë të dashurisë Ndër vështrimet e vjedhura Dhe shakatë mizore Që ti i nxirrje Prej poezive Gjithsej teksa Shpërthenin Fishekzjarrë … Continue reading

VOID … SUNYA (In Odia , English , Assamese ,Hindi and Spanish language) / Poem by Rajashree Mohapatra

Poem by Rajashree Mohapatra     VOID … SUNYA (In Odia , English , Assamese ,Hindi and Spanish language)     II ଶୂନ୍ୟ II   ଶୂନ୍ୟର ସଙ୍କେତ , ଶୂନ୍ୟ ହିଁ ସତ୍ୟ , ଶୂନ୍ୟରୁ ସୃଷ୍ଟି ପୁଣି ଶୂନ୍ୟରେ ବିଲୟ ।   ଓଁକାର … Continue reading

Poems by Aroop Mitra

Poems by Aroop Mitra   AFTERMATH Peering across the arcades and bedevilments cypress shaded , the ambling walks aspire in the enclosure alongside , the tables deserted now waiters taking their siestas the patrons all scattered sunning themselves , the … Continue reading