Tian Yu (China)

Tian Yu (China)   Tian Yu, born in 1994 in Tai’an City, Shandong Province, Member of Chinese Poetry Society, member of Tai’an Writers Association, member of Chinese Ancient Poetry Society, director of CCTV’s “Smart China” column group, member of American … Continue reading

Poezi nga Odise Kote

Poezi nga Odise Kote   FILL I TËHOLLUR FATI … – baladë. Këputur këtu, këputur atje, fill i tëhollur fati, me trastë frike dhe shprese mbi shpinë, emigranti. Kotësi e arsyes ulërin si bishë thellë shpirtit të zbrazët, fryn erë … Continue reading

Një pishë e ndezur kombëtare, kushtuar librit “Kënga ime je Palasë”, të studiuesit, poetit dhe historianit Odise Çaçi / Nga: MSc. Albert HABAZAJ

Një pishë e ndezur kombëtare, kushtuar librit “Kënga ime je Palasë”, të studiuesit, poetit dhe historianit Odise Çaçi   Nga: MSc. Albert HABAZAJ Një atdhetar i çmuar nga Himara jonë, [poet dhe pedagog historie] docent Odise Çaçi po i flet … Continue reading