HYJNORJA DHE TOKËSORJA TEK JETA DHE VEPRA E NËNËS TEREZE (Përkitazi me doracakun Gonxhe Bojaxhiu –Nëna Tereze: “E desha tjetrin me dashurinë e hyjit” të autorit Prof. dr. Anton Nikë Berishës, botuar nga ITSHKSH në Shkup) / Nga: Emin Azemi

HYJNORJA DHE TOKËSORJA TEK JETA DHE VEPRA E NËNËS TEREZE (Përkitazi me doracakun Gonxhe Bojaxhiu –Nëna Tereze: “E desha tjetrin me dashurinë e hyjit” të autorit Prof. dr. Anton Nikë Berishës, botuar nga ITSHKSH në Shkup) Studiuesi dhe shkrimtari Anton … Continue reading

Fernando Salazar Torres (México)

  Fernando Salazar Torres: (ciudad de México). Poeta, crítico literario, ensayista y gestor cultural. Licenciado en Filosofía por la Universidad Autónoma Metropolitana, Unidad Iztapalapa (UAM-I). Maestría en Teoría Literaria (UAM-I). Estudia el Doctorado en Literatura Hispanoamericana en la Benemérita Universidad … Continue reading