LETRA E MBRËMJES – Një letër e poetes amerikane Sylvia Plath / Gladiola Busulla

 
“Letra e mbrëmjes” :  Një letër e poetes amerikane Sylvia Plath
Interpreton: Gladiola Busulla
Falenderojmë për ambientet:  ” Hotel Boutique Vila VIII”
Idea dhe Regjia :  Driada Dervishi
Udhëheqës projekti : Elio Bajramaj
Art Kamera : Tim Doka Montazhi – Uendi Çerma, Elisa Shahini Bashkëpunëtorë :  Elisa Shahini, Julian Shyti, Marçela Llana

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ( GRUAJA E PARKUT) / PETRO ÇERKEZI (PETRO ÇERKEZI)

  PETRO ÇERKEZI     Το κείμενο της Κυριακής. Krijimi i së dielës. Δίγλωσσα κείμενα. Krijime dygjuhëshe.     Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ   Η γυναίκα του πάρκου έμοιαζε με παλιά γνωστή. Είχε γυρίσει το κεφάλι με μια κλήση προς … Continue reading