Cantico de Luna: Moon Chant (Spanish) Hardcover – Apr 5 2016 / by Alicia Minjarez Ramirez (Author)

Cantico de Luna: Moon Chant (Spanish) Hardcover – Apr 5 2016   by Alicia Minjarez Ramirez (Author)   https://www.amazon.ca/Cantico-Luna-Alicia-Minjarez-Ramirez/dp/1463388438   AMAZON   En este poemario, la escritora Alicia Minjarez Ramirez, nos entrega la simbiosis de la luna en abrazos con … Continue reading

Poezi nga Vaso Papaj

Poezi nga Vaso Papaj   Me krahë dallgësh Më lindi deti me krahë dallgësh E qiellit u lëshova. E ndonëse qielli zjente flakësh, Durova se durova. Një ditë ashtu me dhimbje plagësh Në gjirin tënd u shtrova. E ti ç’nuk … Continue reading

Poezi nga Vasil Tabaku

Poezi nga Vasil Tabaku     DRITHËRIMË   Ndër duar një e qarë fëmije, një tufë dënesash ngrihen nëpër hapësirë si një tufë zogjsh ku dikush ka qëlluar më armë…   Mbi duart e mia copëra belbëzimesh dhe drithërima nuk … Continue reading

Poems by Surbhi Anand

Poems by Surbhi Anand
 
 
***
 
That slept,
And break me from my inside,
Was too stubborn
Attracted magnet as fine,
But, that was not know me,
I having fist
Toiled and turned his face in my
Pace
Me sufferd
But learned,
Nd changed
Now have my name !
 
©®surbhi anand.
 
 
***
 
O double sheet
Take your life
On your meal
Always sigh… why?
While you know,
Measurement high !
 
©®surbhi anand.
 
 
 
***
 
Hey bloke,
Don’t polish your name on me,
Don’t stick your title with me,
What means vermilion?
Ya.. Show up
society knows me
That, I’m your hash tag wife
No, it’s not so…
I cut my branch
I’m not society follower,
Pls keep myself with my reign
My key is to be always I have!
 
©®surbhi anand.