Shtëpia Botuese ” MILOSAO” publikon librin me studime” IDENTITETI ISO-POLIFONIK” të autorit Timo Mërkuri

Shtëpia Botuese ” MILOSAO” publikon librin me studime” IDENTITETI ISO-POLIFONIK” të autorit Timo Mërkuri Autori: TIMO MËRKURI Titulli: IDENTITETI ISO-POLIFONIK Redaktor: PAJTIM ÇAUSHI Formulimi grafik: Studio Grafike Milosao Copyright  Timo Mërkuri ISBN 978-9928-225-43-6 SHTYPUR NË SHTYPSHKRONJËN “MILOSAO” 2018 Rruga … Continue reading

Poezi nga Ndue Marku

Poezi nga Ndue Marku   UNË DHE TI, QENI IM . Unë dhe ti,qeni im, Unë dhe ti…të paqethur,të braktisur, Endackë ndër rrugica. Vetmuar të dy,qeni im. . S’kemi bojë, As shtetësi, S’kemi pasuri,qeni im Rropatemi…kot ashtu…tutje-tëhu Qeni im,miku im,vëllai … Continue reading