Luz María López, si frymë angazhimi në universalitetin mendim dhe simbolikë e thellë e kuptimit metafizik / Nga: Agron Shele

Luz María López (Porto Riko) Poete, redaktore, përkthyese, promovuese kulturore ndërkombëtare dhe avokate e të drejtave të grave. Drejtore Kontinentale – CED në Festivalin Botëror të Poezisë (WFP) dhe në Frontin Botëror Poetik për Mbrojtjen e të Drejtave të Grave … Continue reading