Marula (Poetry Anthology) / By Michael Ellis (Author), Caroline N. Gabis (Author), Anupreeta Chaterjee (Author), Hitaishi Chauhan (Author), Santosh Bakaya (Author), Martin Ijir (Author), Uzma Parveen (Author), Rajdeep Chowdhury (Author), Rebecca Anne Banks (Editor), Melanie Flores (Editor)

Marula (Poetry Anthology) By Michael Ellis (Author), Caroline N. Gabis (Author), Anupreeta Chaterjee (Author), Hitaishi Chauhan (Author), Santosh Bakaya (Author), Martin Ijir (Author), Uzma Parveen (Author), Rajdeep Chowdhury (Author), Rebecca Anne Banks (Editor), Melanie Flores (Editor) https://www.amazon.com/Marula-Michael-Ellis/dp/1795361832/ref=sr_1_1?fbclid=IwAR1h1z-HEtpBA7rmQPM7u-aBVkfbeiI-R8tf2Ze5pySTtUOLHsadaPO9sEw *** Marula Poetry Anthology is a fantastical event initiated by Poet Michael Ellis and Keynote Poetry Press. The title of the Anthology, … Continue reading

Poezia e autores Flora Meçaj, si përfytyrim dhe rendje e kahershme drejt metafizikës njeri / Parathënie e vëllimit poetik “Një tjetër diell” nga Agron Shele

Poezia e autores Flora Meçaj, si përfytyrim dhe rendje e kahershme drejt metafizikës njeri Leximi i poezive të autores Flora Meçaj është një vizualitet dhe përzgjedhje fjalë që shkon përtej kuptimit të saj, imazhit sjellë në trajta hermetike dhe pas … Continue reading