Poezi nga Sinan Vaka

Poezi nga Sinan Vaka     VAJZA E LAGJES SIME   Vajzëria jote e bukur, e vrarë nga paragjykimet, e ngatërruar nëpër kohë, ligësisht e përgojuar, duke kujtuar vitet si besimtari që fal përshpirtjet, mu shfaqe kujtesës, me hapin tënd … Continue reading

Poezi nga Esmeralda Husaj

Poezi nga Esmeralda Husaj     ***   Flokët e mi bojëhiri, nuk dinë asgjë mbi të shkuarën gështenjë, mbështeten mbi supe, të zhveshur nga njerëzorja, e përditshmja dhe shekujt.