DOLI NGA SHTYPI LIBRI HISTORIK I SHOQATËS ATDHETARE “ VËLLAZËRIMI: ”20 – VJET HISTORI (1995-2015) / Autorë: Arqile Vasil Gjata dhe Platon Dusha

DOLI NGA SHTYPI LIBRI HISTORIK I SHOQATËS ATDHETARE “ VËLLAZËRIMI” NJË JETË ME SHOQATAN ATDHETARE “VËLLAZËRIMI” SHOQATA ATDHETARE “VËLLAZËRIMI” 20 VJET HISTORI 1995-2015 Shtëpia Botuese “Ymeraj” FIER, 2015 Ndihmuan për hartimin e këtij historiku: Novruz Abilekaj, Tare Kurti, Mihal Jano, … Continue reading