ЈУЛЈАНА МЕХМЕТИ (Албанија – Италија)

  ЈУЛЈАНА МЕХМЕТИ (Албанија – Италија)   Јулјана Мехмети е родена во Драч, Албанија. Уште од најмлада се вознесува со литературата, пишувањето и интересот за странската литература, особено за поезијата, род што во следните години ќе се претвори во животен … Continue reading