Publikohet Nr – 24 i Revistës  ” Dielli Demokristian ”  ( shqip-gjermanisht)  në Vjenë – Austri.

  Publikohet Nr – 24 i Revistës  ” Dielli Demokristian”  ( shqip-gjermanisht)  në Vjenë – Austri.     Për të lexuar Revistën  ” Dielli Demokristian” në shqip klikoni linkun:   Nr (2). 24-Revista DIELLI DEMOKRISTIAN-VJENE (Vjene)    Për të lexuar Revistën  ” … Continue reading

FETHI SASSI

FETHI SASSI   Fethi Sassi born on the 1st of June 1962 in Nabeul Tunisia . A writer of prose poetry and short poems. He participated in several national literary meetings . A member in the Tunisian Writers’ Union. And … Continue reading

The Devil I Paid for Advice – By Jeta Vojkollari / The Reader’s Voice –

The Reader’s Voice The Devil I Paid for Advice     By Jeta Vojkollari   http://www.jetavojkollari.com/the-readers-voice.html http://www.friesenpress.com/bookstore/title/119734000018904009 http://www.amazon.com/dp/B00ZARLZMU/?tag=friesenpressc-20       Teuta Metra,  Writer, Journalist, Netherlands   I was very interested in reading your book, because, as I recall you … Continue reading

Në prag të “Ditës së Arsimit tonë Kombëtar”: NAZMIJE PASHOLLI, EDUKATORJA E PAHARRUAR E VAJZAVE DIBRANE… / Nga: Prof. Murat Gecaj; publicist e studiues

Në prag të “Ditës së Arsimit tonë Kombëtar”:             NAZMIJE  PASHOLLI,  EDUKATORJA  E  PAHARRUAR E  VAJZAVE  DIBRANE…     Nga: Prof. Murat Gecaj         publicist e studiues      Mbas pak ditësh në shkolla dhe në  vatrat e familjeve tona, si … Continue reading

Djalli që pagova për këshillë – Nga Jeta Vojkollari / Zëri i lexuesit – Tom M. Nushaj

  Zëri i lexuesit   Djalli që pagova për këshillë     Nga Jeta Vojkollari   http://www.JetaVojkollari.com http://www.friesenpress.com/bookstore/title/119734000018904009 http://www.amazon.com/dp/B00ZARLZMU/?tag=friesenpressc-20     Tom M. Nushaj     Manager, Civil Structural Analysis, Nuclear Engineering, Toronto, Canada Më lejoni t’ju them që “Djalli … Continue reading

Ftesë për PROMOVIM-LIBRI : Reshida Çoba, poetesha e zërit të Haiku-t shqiptar në Kaliforni, promovon vellimin poetik te titulluar: “Flirtoj me UNIVERSIN” / Nga Raimonda MOISIU

  Ftesë për PROMOVIM-LIBRI Reshida Çoba, poetesha e zërit të Haiku-t shqiptar në Kaliforni, promovon vëllimin poetik të titulluar: “Flirtoj me UNIVERSIN”       Kush është poetesha korcare Reshida Çobo ? “E fortë, kurajoze dhe duke qenë vetvetja në çdo … Continue reading