SILVANO BORTOLAZZI

  BIOGRAFIA DEL CAVALIERE AL MERITO DELLA REPUBBLICA ITALIANA      (PER LA POESIA) SILVANO BORTOLAZZI     Silvano Bortolazzi “Cavaliere al Merito della Repubblica Italiana” (per la poesia) nasce a Genova il 13 novembre 1975 risiedendo sin dalla nascita … Continue reading

Poezi nga Luan Rama

  Poezi nga Luan Rama     Si dikur Jean Cocteau   Për të shkruar një poezi dashurie Jean Cocteau imagjinoi prerjen e gishtit dhe ndodhi që në rrjedhën e gjakut, një rrëkezë të shndërrohej në përrua një lumë të … Continue reading