Poezi nga Frida KAHLO / Shqipëroi : Maksim Rakipaj

Poezi nga Frida KAHLO

 

NUK MË PLAS…

 

As që më plas fare ç’mendon bota.
Kurvë jam lindur.
Jam lindur piktore.
Jam lindur e shkërdhyer.
Por e lumtur kam qënë në rrugën time.
Unë jam dashuria.
Kënaqësia jam.
Jam thelbi.
Jam e marrë.
Jam pijanece.
Jam kryeneçe.
Shkurt kjo jam unë, thjesht unë.
(Dhe ti je një copë mut).

 

© shqipëroi Maksim Rakipaj

 

 

Maks Rakipaj

Shqipëroi : Maksim Rakipaj

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s