Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Ngjyra janari” të autores Zyra Ahmetaj 

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Ngjyra janari” të autores Zyra Ahmetaj  Titulli: Ngjyra janari Autor: Zyra Ahmetaj Konsulent: Ali Sylaj, Xhane Imeraj Piktor: Adriatik Baliaj Ballina dhe struktura grafike realizuar nga Grafika “ADA” ©Të gjitha të drejtat i përkasin … Continue reading