Poezi nga Altin Meçja

Poezi nga Altin Meçja   Malli i melodisë sonë Ndërsa zgjohesha, Ndër ëndërra kisha pas melodinë tënde, Ajo melodi që atëhere na peshonte shpirtin, Sikurse dhe sot kur në ëndërra puthemi me tingunjt, E qajmë me dhimbjen, Si fëmijë… Në … Continue reading

Bajramali Selimi 

Bajramali Selimi Bajramali Selimi lindi në vitin 1966 në f.Gradec, rrethi i Gostivarit. R. Maqedonisë. Shkollën fillore e kreu në fshatin e lindjes,kurse të mesmen në gjimnazin e Gostivarit. Studimet për Gjuhë dhe letërsi shqipe në Fakultetin Filogjogjik në Univresitetin … Continue reading