Poezi nga Iliriana Sulkuqi

Poezi nga Iliriana Sulkuqi

 

NUK ZGJOHESH NËSE NUK KE FJETUR…
( dy ditë dëborë – trokitje e ngrirë nga Spring)

Nuk fjeta
që nga ora e ndërrimit të stinëve…,
për t’i thënë marsit -“mirëse erdhe!”
Se ku i kishin ngulur në trup
ca satelitë (?!?!)
dhe harroi të vinte…

Mars i ngrirë në my Brooklyn City,
duhet të vdes qëllimisht
për të të ndjerë të çelur pas ikjes …

Iliriana, Brooklyn, NY, 2 mars 2019

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s