TË DASHUROSH DO TË THOTË TË JETOSH (Pjesa e parë e Sagës së ZËRAVE DHE ZHURMAVE ) -Fragment nga romani  “ZËRA NË LAVJERRËS” të autorit Kristaq Turtulli 

 ZËRA NË LAVJERRËS (Roman)  ( Pjesa e parë e Sagës së ZËRAVE DHE ZHURMAVE) TË DASHUROSH DO TË THOTË TË JETOSH Mihali qëndronte i mbërthyer në kolltukun e tij, të lëkurtë, sy mbërthyer tek fotografia e madhe e Mimozës. Përmbytur … Continue reading

Poems by Ade Caparas

Poems by Ade Caparas   Are We Just Poets? are we eroded thoughts pen language voice clamouring for enthronement deaf ears clogged nose bitter hearts blind eyes too much poverty concentrated wealth blind religion corrupt politics nature abuses… shout shout … Continue reading

“Pagine critiche di Poesia contemporanea. Linguaggi e valori comuni fra diversità culturali”: il nuovo libro di Domenico Pisana

“Pagine critiche di Poesia contemporanea. Linguaggi e valori comuni fra diversità culturali”: il nuovo libro di Domenico Pisana https://www.radiortm.it/…/pagine-critiche-di-poesia-conte…/… L’Editore abruzzese “Il cuscino di stelle” ha lanciato in questi giorni l’ultima fatica letteraria di Domenico Pisana, che vedrà la luce … Continue reading